Suurin sijoitus, joka Leijonan luonan historiassa on tehty. Kaksi yrittäjää on luonut järjestelmän, joka auttaa tuhansia suomalaisia ympäri maan

‘Paras näkemäni mahdollisuus tavallisille työtätekeville ihmisille, jotka haluavat tienata ylimääräistä rahaa

finland crypto softwareRuudun hittisarja Leijonan luola kaksi yliopistossa tutustunutta kaveria esitteli ideansa bitcoin-kaupankäyntialustasta, jonka nimi on . Sen idea on yksinkertainen: sen avulla tavallinen henkilö pääsee hyötymään bitcoin-boomista. Silloinkin kun heillä ei ole kokemusta sijoittamisesta tai teknologiasta.

Käyttäjä tekee vain talletuksen alustalle, summa on yleensä 200 € (tai 250 $ koska alustan valuutta on dollari) tai enemmän, jonka jälkeen automaattinen kaupankäynnin algoritmi aloittaa työt. Algoritmi käyttää hyväkseen dataa ja koneälyä, jonka avulla se tietää täydellisen ajan ostaa ja myydä Bitcoineja ja maksimoi käyttäjän tuoton.

Yrittäjät aikovat tienata alustallaan veloittamalla pienen provision tuotoista, joita käyttäjä alustan avulla tienaa. He pyysivät leijonilta 80 000 €, jonka vastineeksi leijonat saisivat 25% osuudesta yrityksestään. Näin yrityksen arvo olisi 320 000 €.

Osoittaakseen alustan tehon yrittäjät antoivat Saga Forssin tallettaa 200 € livenä ohjelmassa.

Leijonan Luola Bitcoin Revolution

finland bitcoin appSaga Forss sen jälkeen, kun oli ostanut ensimmäiset bitcoininsa avulla Saga Forss (Kuva: Ruutu)

Olen kuullut Bitcoinista ja valtavista summista, joita sen avulla voi tienata, mutta en ole koskaan ostanut sitä. Minulla ei ollut aavistustakaan siitä, miten voisin aloittaa. Tämä oli kuitenkin todella helppoa. Voin käyttää luottokorttia tallettamiseen ja järjestelmä hoitaa ostamisen puolestani.

Kun alkuperäinen 200 € talletus oli tehty, kaupankäyntialusta aloitti työt ostaen halvalla ja myyden kalliilla. Kolmen minuutin kuluttua alkuperäinen summa oli kasvanut 323,18 euroon. Tuotto oli siis 123,18 €.

Bitcoin Revolution Kaupankäyntialusta Leijonan Luola

bitcoin revolution trading softwareLeijonat alkoivat olla todella kiinnostuneita sijoittamisesta tähän bisnekseen (Kuva: Ruutu)

Kaikki leijonat huomasivat välittömästi sen, kuinka helppoa sen avulla on tienata. Alusta hoitaa kaiken kaupankäynnin automaattisesti ja koska Bitcoinin on melko vaihteleva, tienaamisen mahdollisuuksia on useita.

Ennen kuin yrittäjillä oli mahdollisuutta vastata Aki Lahden tarjoukseen, Saga Forss keskeytti ja sanoi hymyillen: “Summa on kasvanut 8 minuutissa 398,42 euroon.

Bitcoin on kuumaa juuri nyt ja jos joku kuten Saga – ei millään pahalla – voi tienata sen avulla, olen mukana. Tarjoan 25% osuudesta 500 000 €.

Yrittäjät juttelivat keskenään hetken ja päättivät hyväksyä tarjouksen, josta tuli Leijonan luolan historian suurin diili.

Vaikka tässä kohtaa kaikki viisi leijonaa olivat valmiita sijoittamaan, suurin tarjouskilpailu käytiin Miika Toivosen ja Ari Lahden välillä. Toivonen korotti Lahden tarjousta ja tarjosi 25% osuudesta 650 000 €. Siihen Lahti vastasi tarjoamalla miljoonan 20% vastaan, mikä nosti yrityksen arvon 3,5 miljoonaan euroon.

Päätimme laittaa testiin ja katsoa, voiko sillä todella tehdä rahaa.

Homma menee näin: Alusta veloittaa 2% provision käyttäjän tuotoista ja että alussa pitää tehdä 200 € minimitalletus. Tämä raha on alkusijoitus, jota sijoitusohjelmisto käyttää kaupan tekoon.

 tekee rahaa ostamalla kun hinta laskee JA kun hinta nousee. Tätä kutsutaan lyhytmyynniksi ja alusta hoitaa sen automaattisesti.

OMA TULOKSENI AVULLA 7:SSÄ PÄIVÄSSÄ: Päätin rekisteröidä tilin . Tein 200 € alkutalletuksen ja laitoin tilini aktiiviseksi. Ohjelmassa Saga onnistui tekemään kolmessa minuutissa 73,18 euron tuoton, mutta omalla kohdallani siihen meni paljon kauemmin. Alustalla meni 20 tuntia siihen, että se teki 80,19 € tuoton. Se teki silti minuun vaikutuksen! En ole koskaan aiemmin ostanut Bitcoinia tai tehnyt kauppoja ja silti onnistuin tekemään tuottoa.

Käytin päivittäin vain viisi minuuttia tarkistaakseni tulokseni ja viiden päivän päästä tuottoni oli kasvanut valtavaan 630 euroon. Se tarkoittaa 252% kasvua alkuperäiselle talletukselle. Aloin todella uskoa alustaan.

Seitsemässä päivässä alkuperäinen sijoitukseni oli kasvanut 1930 euroon. Tässä vaiheessa mielikuvitukseni laukkasi, kun ajattelin kaikkea mihin voisin tuhlata rahani. Kyseessä oli enemmän rahaa kuin tienasin töissä viikossa ja nyt olin käyttänyt vain 30 minuuttia.

Päätin pitää tilini aktiivisena 15 päivän ajan, sillä halusin nähdä miten korkeaksi se kasvaisi. Korkeimmillaan tililläni oli 6380 €, mutta tein miinusmerkkisen 79,51 € kaupan. Katselin lokitietoja ja huomasin, että kaikki kaupat eivät tee tuottoa, vaan osassa hävisin rahaa.

Alusta ei ole pelkkää taikaa, mutta koska 70% kaupoistani oli tuottoisia, tein 200 € alkutalletuksella 7300,59 €. Siihen kului viikossa alle 30 minuuttia eikä minulla ollut aiempaa kokemusta tekniikasta tai sijoittamisesta.

Kuten näet alla olevasta kuvankaappauksesta, päätin käyttää ‘nosta varoja’ -toimintoa ja nostaa 7300,59 € tililtäni.

finland cryptocurrency platform

Näin helposti nostin rahan -tililtäni

Kaiken kaikkiaan onnistuin tekemään 7300,59 € avulla. Päätin käyttää rahat ulkomaan matkaan. Kun tulen takaisin lomalta, sijoitan takuulla loput rahat taas . Saatan jopa irtisanoutua!

Huomio: Rahojen siirtymiseen omalle pankkitililleni meni 48 tuntia.

Aloita nyt

Leijonat RAKASTUIVAT TÄYSILLÄ

cryptocurrency trading codes on paras sijoitus, jonka olen koskaan tehnyt! Bisnes on kasvanut pelkästään tänä vuonna 2400%. Omat Bitcoin-tuottoni ovat kasvaneet 320% tällä virtuaalisella autopilotilla

finland crypto trading softwareEnnen olin se tyyppi, joka oli vain kuullut Bitcoinista. Nyt olen Bitcoin-multimiljonääri ja tein sen vain kolmessa kuukaudessa. Toivon, että olisin tarjonnut bisneksestä enemmän, mutta olen mielissäni siitä, että päätin ryhtyä tuotteen käyttäjäksi.

bitcoin evolution trading programOlen vielä vähän shokissa. Tallensin ohjelman aikana 200 € ja sain heti kolmessa minuutissa 73,18 € tuottoa. Se on suurin ja nopein tuotto, jonka olen sellaisessa ajassa tehnyt. Tämä homma toimii.

finland cryptocurrency app on muuttanut koko sijoittamisen kohdallani. Olen melkein kokonaan hylännyt tavallisen sijoittamisen Bitcoin-kaupankäynnin tieltä. avulla voit tehdä enemmän rahaa, nopeammin ja helpommin. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta bitcoinista tai sijoittamisesta.

KOKEILE ITSE

Juuri nyt antaa lukijoillemme mahdollisuuden kokeilla sitä vain 200 € talletuksen avulla. Voit nostaa tämän summan milloin haluat.

Koska tämä kaupankäyntialusta on todella suosittu, on mahdollista, että alkuperäinen talletus tulee kasvamaan!

On tärkeää, että rekisteröidyt heti, sillä emme tiedä kuinka paljon paikkoja on jäljellä

Voit tallettaa tilillesi luottokortilla tai pankkisiirrolla.

Pääset alkuun kolmen vaiheen kautta:

Rekisteröi ilmainen tili

Talleta minimissään 200 €

Käytä Bitcoin-kaupankäyntialustaa tehdäksesi tuottoa

Huomio: Rahojen siirtymiseen omalle pankkitililleni meni 48 tuntia. Voit nostaa tuottosi tai alkuperäisen talletuksesi MILLOIN tahansa käyttäen alustan ‘Nosta’ -painiketta.

finland bitcoin revolutionVaihe 1: Kirjoita tietosi ja rekisteröi ilmainen tili

finland bitcoin revolution appVaihe 2: Tee ensimmäinen (vähintään) 200 € talletus

finland cryptocurrency platformVaihe 3: Nosta tuottosi (tai pidä ne tilillä, jolloin ne tekevät lisää tuottoa!)

Kokeile Bitcoin Codeia nyt

No comments yet.

Leave a Reply