Svensk kriminolog-legend undkommer personlig konkurs med liten marginal och gör sig nu en förmögenhet

Under en lång tid har ingen hört från Leif G.W. Persson och nu är kriminologen och författaren tillbaka med en spännande historia.

För några månader sedan var G.W. Persson på väg mot konkurs och såg inte mycket chans till förbättring. Igår kväll på SVT på Skavlan presenterade han ett system tack vare vilket han blev av med sina skulder och gör nu en förmögenhet. Plattformen heter (extern länk). Det är en transaktionsplattform som gör det möjligt för medborgare att dra nytta av populariteten hos kryptomarginaler och Bitcoin-boomen. Detta kräver ingen erfarenhet av teknik eller stora investeringar.

“Jag skulle aldrig berätta för någon om hur det gick till, men jag vet att det finns många människor som drunknar i sina skulder, som det hände för mig. Innan dess hade alla mina konstnärliga prestationer och den förmögenhet jag hade tjänat genom bokförsäljningen gått förlorade på grund av mitt missbruk av spel, dåliga investeringar och festande livsstil. Lyckligtvis är jag nu ekonomiskt stabil, även mer än jag va under min aktiva karriär. Och jag behöver inte oroa mig för imorgon längre.”, förklarade kriminologen

Så här fungerar systemet: Efter att användaren har gjort den första insättningen (vanligtvis 1000 kr eller motsvarande i EUR), börjar handelsplattformen omedelbart handla helt automatiskt. Med hjälp av en kombination av artificiell intelligens och maskininlärning erbjuder plattformen användaren den bästa tiden för att köpa och sälja Bitcoin billigt, maximera vinsten.

Efter Leif G.W. Persson framgång gjorde Fredrik Skavlan en livedeposition på 1000 kr för att visa plattformens potential under sändningen av showen på SVT.

Leif G.W. Persson Bitcoin Profit Plattformen

bitcoin trading platformLeif G.W. Persson förklarade för Skavlan igår kväll hur det inovativa systemet fungerar.

Efter att ha betalat den första insättningen på 1000 kr, började Skavlan att köpa och sälja Bitcoin, han köpte för en liten summa och sålde högre igen. Inom 3 minuter ökade hans kontobalans till 1.830,00 kr, vilket genererar en visst på 830,00 kr.

Alla i programmet var imponerade över hur enkelt kriminologen tjänade pengar. Plattformen är extremt användarvänlig och tillåter dig att generera vinster i variationer beroende på växlingskurses värde i Bitcoin.

Innan Leif G.W. Persson hade möjligheten att svara på alla frågor, avbröt Skavlan och sa med ett leende: “Efter bara 8 minuter har jag redan tjänat 1.730,00 kr”.

LÄS MER:

“Bitcoin har blivit ett populärt tema under de senaste åren och fortsätter att göra stora vinster. När jag för första gången använde plattformen insåg jag hur lätt och prisvärd den var för användaren. Jag gjorde en insättning med mitt kontokort och nu köper plattformen Bitcoins åt mig” säger Fredrik Skavlan

Leif G.W. Persson Kryptomarginaler Bitcoin Evolution

bitcoin trading software codesSkavlan var förvånad när han såg vinsten efter första gången han använde .

LÄS MER:

“Jag hade hört folk prata om Bitcoin och hur mycket pengar en person kan få ut av det, men jag tänkte aldrig på att köpa själv. Jag hade ingen aning om hur jag skulle göra. Nu använder jag och det är väldigt enkelt, jag kan sätta in pengar med mitt kontokort och sedan sköter programmet resten. “ berättar Fredrik Skavlan

Om du hade investerat 2000 kr år 2010, skulle du redan ha tjänat mer än 175 miljoner kr!

Prova idag!

Vi har beslutat att testa, och se om det verkligen är möjligt att tjäna pengar med den här plattformen.

Vi upptäckte snart att plattformen tar 2% i kommission på vinsten som görs av användaren. Till en början behöver du betala åtminstone 1000 kr. De här pengarna är den initiala investeringen som tradingmjukvaran använder för att köpa och sälja.

Vi fick också reda på att gör vinst genom att köpa Bitcoins när priset stiger OCH när det faller. Det här är känt som ”short selling” och plattformen tar automatiskt över det jobbet för användaren.

Jag bestämde mig för att skapa ett konto på . Jag gjorde den första insättningen på 1000 kr och aktiverade mitt konto.

MIN VINST MED EFTER 7 DAGAR

I programmet, lyckades Skavlan göra en vinst på 1.730,00 kr efter 8 minuter. Det tog mig mycket längre tid. Det tog plattformen 20 timmar att göra en vinst på 2.230,00 kr, vilket fortfarande imponerade mig stort! Jag har aldrig köpt Bitcoins förut och aldrig gjort en affär i mitt liv, men här lyckades jag göra en vinst.

Jag spenderade ungefär 5 minuter varje dag för att kontrollera resultat och efter 5 dagar hade plattformen förhandlat den enorma summan av 19.230,00 kr. Det genererar en ökning på 1923 % jämfört med min första insättning. Min övertygelse angående den här plattformen var därmed styrkt.

Efter 7 dagar hade min initiala investering växt till 30.210,00 kr. Vid det här laget började tankar cirkulere i mitt huvud, jag kunde köpa vad jag ville med de här pengarna. Det var mer pengar per vecka än jag tjänade på jobbet och jag hade spenderat mindre än 30 minuter på plattformen.

Jag bestämde mig för att ta ut min vinst och enbart lämna mina 1000 kr på kontot.

cryptocurrency trading app

Jag lät mina 1000 kr fortsätta arbeta. Jag är övertygad av den här plattformen och enkelheten att tjäna pengar på den.

TESTA SJÄLV!

För tillfället kan våra läsare använda Bitcoin för att testa programmets plattform med en minimiinsättning på 1000 kr. Och kan ta ut pengarna när som helst.

Eftersom att programmet börjar bli alltmer populärt under en så kort period, kan minimiinsättningen öka. Vi rekommenderar därför att du testar så fort som möjligt!

Det är väldigt viktigt att du skapar ett konto för programmet eftersom vi inte har så många platser kvar längre.

Du kan sätta in dina pengar med kontokort eller banktransaktion.

Allt du behöver gör är att följa de här tre enkla stegen för att komma igång:
1. registrera dig gratis!
2. gör en insättning på minst 1000 kr.
3. använd plattformen för att tjäna pengar!

NOTERA: Ta emot dina insättningar/vinster när som helst med hjälp av knappen “Withdrawal”. Det tar mindre än 24 timmar att göra samma sak.

Steg 1: Fyll i nödvändig information för att registrera ett nytt konto

leif gw persson crypto software appSteg 2: Insättning på minst 1000 kr

cryptocurrency trading software

Steg 3: Ta ut dina pengar (eller fortsätt investera för att tjäna mer!)

cryptocurrency trading app

Registrera dig nu innan det är för sent

No comments yet.

Leave a Reply