De beroemde verdediger van Liverpool en de nationale ploeg, Virgil Van Dyke. vertelt hoe hij zijn fortuin van €400 miljoen verdiende – hij beweert dat iedereen het kan en vertelt het in “De Wereld Draait Door”.

Virgil Van Dyke, die op “De Wereld Draait Door” verschijnt, heeft een geautomatiseerd handelsplatform genaamd geopend. Het idee was eenvoudig: een gewoon persoon de kans geven om geld te verdienen met de bitcoin-boom. Zelfs als ze absoluut geen investeringen of technologische ervaring hebben…

cryptocurrency platformsVirgil Van Dyke – verdediger, Liverpool, aanvoerder van de Nederlandse nationale ploeg.

De gebruiker maakt eenvoudig een eerste storting op het platform, gewoonlijk €250 of meer, en het geautomatiseerde handelsalgoritme werkt. Met behulp van een combinatie van gegevens en machine learning weet het algoritme de ideale tijd om bitcoins tegen een lage prijs te kopen en te verkopen tegen een hoge, maximale gebruikerswinst.

Om de kracht van het platform te demonstreren, vroeg Virgil Matthijs van Nieuwkerkom €250 live te verdienen tijdens “De Wereld Draait Door”.

bitcoin revolution loopholeMatthijs van Nieuwkerkna het kopen van zijn eerste bitcoin met behulp van het .

Nadat hij zijn eerste aanbetaling van €250 had gedaan, begon het handelsplatform te werken, laag inkopen en hoog verkopen. Binnen 3 minuten verhoogde hij met succes zijn eerste geld naar €493. Dit is een winst van €243.

Virgil Van Dyke Bitcoin Revolution Platform

cryptocurrency trader software

Alle De Wereld Draait Door-deelnemers, inclusief de productiemedewerkers, waren onmiddellijk onder de indruk van hoe gemakkelijk het was om geld te verdienen. Het platform behandelt alle handelsactiviteiten automatisch en aangezien de prijs behoorlijk volatiel is, zijn er veel mogelijkheden om winst te maken.

Nog voordat Virgil Van Dyke alle vragen wist te beantwoorden, stopte Matthijs van Nieuwkerk hem en zei met een glimlach op zijn gezicht: “Ik ging in slechts 8 minuten naar €698.42.”

We besloten om het te controleren om te zien of u echt geld kunt verdienen met behulp van het platform.

Dit is de deal: we ontdekten al snel dat het platform een vergoeding van 2% van de winst die de gebruiker ontvangt, in rekening brengt en dat je eerst een minimale storting van €250 moet doen. Dit geld zal je initiële investering zijn, die de handelssoftware gebruikt voor handel.

Daarnaast hebben we geleerd dat het geld verdient door in te kopen wanneer de prijs stijgt en wanneer de prijs daalt. Dit wordt short sales genoemd en het platform verwerkt dit automatisch. MIJN RESULTATEN MET Handelskompas NA 7 DAGEN:

Ik besloot om een account te registreren in het , maakte een eerste storting van €250 en activeerde mijn account.s

Op De Wereld Draait Door verdiende Matthijs van Nieuwkerk €143,18 in 3 minuten, voor mij duurde het veel langer. Het kostte het platform 20 uur om een winst van €80,19 te maken, wat nog steeds veel indruk op me maakte! Ik heb nog nooit eerder een cryptocurrency gekocht en heb nog nooit in mijn leven een deal gemaakt, maar hier was ik in staat om winst te maken.

Ik besteedde ongeveer 5 minuten per dag aan het controleren van mijn resultaten en na 5 dagen verdiende het platform tot een totaal van €830 voor mij. Dit is 137% meer dan mijn eerste storting. Ik begon echte supporter van dit platform te worden.

Na 7 dagen steeg mijn initiële investering tot €2.930. Op dit punt was mijn hoofd bezig met alle mogelijke dingen waar ik dit geld aan kon uitgeven. Dit is meer geld dan ik in een week op mijn werk verdiende en ik heb minder dan 30 minuten besteed aan het controleren van het platform.

Ik besloot om mijn account 15 dagen actief te houden, omdat ik wilde zien hoe hoog het kan gaan. Mijn account bereikte uiteindelijk een piek van €6.380,10, maar had een negatief resultaat €-79,51. Ik keek door mijn vakbladen en ontdekte dat niet elke transactie winstgevend is, sommigen verliezen daadwerkelijk geld.

Het platform is niet magisch, maar nadat 70% van mijn transacties winstgevend waren, was het netto resultaat dat ik €7300,59 verdiende van mijn eerste storting van €250. Het kostte me minder dan 30 minuten werk per week en absoluut geen technische of beleggingservaring.

Zoals je kunt zien in de onderstaande schermafbeelding, heb ik besloten om de functie “geld opnemen” te gebruiken om € 7300.59 van mijn account op te nemen. Uiteindelijk kon ik € 7300,59 verdienen met het . Ik besloot om mijn geld op te halen om een vakantie naar het buitenland te boeken. Zodra ik terugkom, zal ik zeker opnieuw investeren in het Trading Kompas met het geld dat overblijft na de vakantie. Ik kan zelfs stoppen met mijn baan!

Opmerking: Het duurde 48 uur om het geld naar mijn persoonlijke bankrekening te storten.

Met het kunnen onze lezers het platform proberen met een minimale initiële storting van slechts €250. U kunt dit bedrag op elk moment terug opnemen.

Gezien de enorme toename van de populariteit van het handelsplatform, kan deze eerste minimale storting toenemen!

Het is cruciaal dat je meteen aanmeldt voor , omdat we niet weten hoeveel plaatsen er beschikbaar zijn

Je kunt je account financieren met een creditcard of een bankoverschrijving.

Er zijn drie stappen om aan de slag te gaan:

1. Meld je aan voor een gratis account
2. Stort minimaal € 250
3. Gebruik Trading Platform om winsten te verdienen

Opmerking: je kunt op elk gewenst moment je winst of eerste storting terug opnemen door de knop ‘Opnemen’ in het platform te gebruiken

Stap 1: Voer uw gegevens in om je aan te melden voor een gratis account

cryptocurrency trading

Stap 2: Stort de initiële minimuminvestering van €250

bitcoin revolution

Stap 3: Neem je winsten op (of laat ze investeren om meer winst te genereren!)

virgil van dike crypto codes

Bijwerken

We hebben zojuist het bericht gekregen dat er vanaf vandaag (Dinsdag, 2 Juli, 2019Vrijdag, 21 Juni, 2019 ) bijna geen plekken meer voor Nederlanders beschikbaar zijn. kan in totaal slechts een beperkt aantal gebruikers accepteren om ervoor te zorgen dat elke gebruiker veel winst kan maken. Op dit moment zijn er nog (37) plaatsen beschikbaar, dus wees snel en meld je nu aan om je plek te bemachtigen.

Meld je nu aan om je plek te bemachtigen.!

No comments yet.

Leave a Reply